PDP primary: Sheriff Oborevwori nai be PDP govinor pesin

Afta the PDP primary wey dem do yesterday for Delta State na Rt. Hon Sheriff Francis Oborevwori, nai karey the highest vote of 597 out of 824 ballots wey dey vote for the PDP party on Wednesday for Asaba.

Oborevwori, nai be the pesin wey govinor Ifeanyi Okowa like and hin win Olorogun David Edevbie, wey be foma govinor Chief James Ibori pesin as na 113 votes nai Edevbie get.

Naso Okowa dey smile open teeth as the Chairman of the Electoral Panel, Mr. Ndibusi Nwobu, dey call the result but Ibori and Dr  Emmanuel Uduaghan nor come the primary.

The chairman of the party, Mr Ndubusi Nwobu say na Oborevwori nai win while David Edevbie get 113, Olorogun Kenneth Gbagi, na zero votes hin get, Chief Fred Majemite get 6 votes, Senator James Manager get 83 votes, Barr Peter Mrakpor, 9 votes, Deacon Kingsley Otuaro, 9 votes, Rt. Hon Sheriff Oborevwori, 597 votes, Mr. Abel Esievo, two votes, and Chief Ejaife Odebala, 2 votes.

Share On:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *