Senate Get New Minority Leader  


On Tuesday Senate don give Minority Leader position to Senator Philip Tenimu Aduda, and Senator Chukwuka Utazi come be the new Senate Minority Whip.

The President of Senate,  Ahmad Lawan, nai announce the position wey hin dey read two different leta wey the National seke of PDP, Samuel Anyanwu sign.

The Minority Leader seat open for ground afta senator Enyinnaya Abaribe from Abia South, komot from PDP.



Share On:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *